5.7 C
Medemblik
18 januari 2021 11:09
Medemblik Actueel.

Ze zijn er eindelijk uit – Heijmans gaat de nieuwe Westfrisieaweg bouwen

2980e24e-a10d-4911-91b8-58590164fe92_Ondertekening contract N23 Westfrisiaweg webWest-Friesland – Elisabeth Post en René Laan van Heijmans ondertekenen het basiscontract voor de voorgenomen samenwerking tijdens het vervolg van de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg. Hiermee is een volgende fase ingeluid.

Aanbesteding

De Provincie Noord-Holland heeft gezocht naar een aannemer met een totaalaanpak en oog voor de doorstroming, de mensen in de omgeving en de veiligheid. Heijmans heeft overtuigd door een slimme planning en voorstellen. Hierdoor kunnen weggebruikers rekenen op een goede doorstroming tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Mensen die langs de weg wonen en werken en bezoekers die in West-Friesland recreëren, ondervinden hierdoor zo min mogelijk last.

Vooruitblik

De daadwerkelijke uitvoering start na de zomer van 2015. Tot die tijd gaan de voorbereidende werkzaamheden door. Zoals bijvoorbeeld het aanpassen en verleggen van kabels en leidingen voor gas, water en elektriciteit. Als alles volgens planning verloopt maken we eind 2017 volledig gebruik van de N23 Westfrisiaweg.

Reageren via facebook