Weerbericht Medemblik 7 juni – Puffen en zweten.

W-F kaart1 done

Medemblik – Vandaag wordt het puffen en zweten! Het regiokwik stijgt tot dichtbij de 30 graden en de zon schijnt uitbundig. Het blijft tot de avond droog. In de avond neemt de kans op een onweersbui mogelijk toe.

Tijdens de Pinksterdagen schijnt de zon flink en zondag is het even aangenamer in onze regio met 22 graden, dankzij een briesje van zee. Maandag wordt het weer zomers warm met 25 graden, maar omdat het erg benauwd is, neemt wel de kans op een paar felle onweersbuien toe, ook zondag is er kans op een bui. Houd de berichtgeving goed in de gaten tijdens de Pinksterdagen.

Na de Pinksterdagen liggen de temperaturen weer op aangename waardes en blijft het op een bui na prachtig zomerweer.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.