12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:04
Medemblik Actueel.

Dvo’98 alsnog gepromoveerd naar de eerste divisie

Wognum – De zaalvoetballers van DVO’98 hebben onverwacht van de KNVB te horen gekregen dat ze al gepromoveerd zijn maar de eerste divisie. De ploeg die volgend jaar als DVO Wognum Nicols door het leven zal gaan, moest vrijdag 6 juni een herkansing spelen omdat promovendus Rotterdamse Studenten zich terugtrokken.

Dat was al een meevaller, waarop na het verlies van de finale in de nacompetitie tegen White Stones niet meer gerekend was. Nu kwam er een extra cadeautje bij. Tegenstander in de herkansing Amicitia trok zich namelijk terug voor het duel. Coach Jaap Kaleveld: “Aan de ene kant wil je spelen, aan de andere kant als we zo promoveren, is het eigenlijk ook prima.” Amicitia hoopt overigens volgend jaar ook in de eerste divisie uit te komen omdat tegenstander FC Salaam na de verloren finale geschorst werd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?