Weerbericht Medemblik 5 juni – Eerst enkele buien.

HMWA_meerdaagse WFRSL1

Medemblik – De dag begint met buien in de regio en tussen de buien door breekt ook geregeld de zon door. Vooral later op de dag breekt de zon meer en meer door en wordt het droog in de regio. Het regiokwik ligt overdag rond 16 graden en de west- tot zuidwestenwind is matig van kracht.

Vrijdag beloofd een zonnige dag te worden en het regiokwik stijgt dan naar 21 graden, met een matige zuidenwind.

Tijdens het weekend wordt het zaterdag zomers warm in de regio. Het regiokwik kan dan stijgen naar 26 graden en de zon schijnt uitbundig. Zondag steekt er tijdelijk een westenwind op, waardoor het iets aangenamer aanvoelt. Verder neemt de kans op stapelwolken toe en de buienkans is voor onze regio niet heel groot.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.