7.7 C
Medemblik
24 november 2020 07:31
Medemblik Actueel.

Medemblik Actueel nu nieuwspartner van RTV Noord-Holland

Medemblik – Heugelijk nieuws vanaf de redactieburelen.  Vanaf heden zijn wij nieuwspartner van RTV NH.  Wat houdt dit in?  Heel simpel gezegd, vanaf vandaag kunnen wij volledig gebruik maken van de expertise, de middelen en de nieuwsberichten van RTV NH..  Is er bijvoorbeeld iets te doen in de gemeente Medemblik en het is leuk om daar verslag van te doen dan kunnen wij gebruikmaken van RTV NH om hier verslag van te doen. 

Ook kunnen wij nu vrijwillgers de mogelijkheid bieden om zich aan te melden als bijvoorbeeld verslaggever/ redactielid om zo Medemblik Actueel én RTV NH en ook indirect via het samenwerkingsverband met Radio&Tv Hoorn en Radio Enkhuizen van nieuws te voorzien. Zo zoeken wij voor het aankomend voetbalseizoen nog diverse verslaggevers die de wedstrijden van hun lokale helden willen verslaan.  Maar ook zoeken wij mensen die audio of video-opnames willen en kunnen maken van evenementen of andere nieuwsitems.

Denkt u van dat lijkt mij wel iets maar ik heb totaal geen ervaring met deze materie, dat is ook geen probleem. RTV NH werkt zeer nauw samen met Hoorn Tv om mensen op te leiden als bv cameraman/vrouw en leiden mensen op als verslaggever/ster.

Dus ben jij tussen de 12 en 100 jaar jong en lijkt het jou leuk om mee te werken aan Medemblik Actueel maar ook aan de mogelijke nieuwe radio-en tv omroep die gestart wordt in West-Friesland mail ons op info@medemblikactueel.nl .  Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Reageren via facebook