Westfriesland in Bedrijf ging een koppie doen in kasteel Radboud

Foto: Alex Gitzels
Foto: Alex Gitzels

MEDEMBLIK – Dinsdagavond 3 juni 2014 vond de vierde editie van Koppie Doen plaats in Kasteel Radboud in Medemblik. Ondernemers Club Westfriesland verzorgde een verrassende en inspirerende avond voor de ruim 170 ondernemers.

Het programma bestond uit twee delen. Marc Korse zelf afkomstig uit Hoorn gaf een inspiratiesessie met thema ‘eerst geloven dan zien. ‘ Een boeiend verhaal over theorie van de psychologie van de mens en hoe deze te beïnvloeden om (nog) meer succes te behalen. Zonder dat we het zelf weten worden wij beinvloed in wat wij doen en zien, de interactie met de zaal liet dat duidelijk zien,schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website.

Vol met inspiratie en lef gaf het afsluitende netwerkborrel de ondernemers kansen om de ervaringen te delen en nieuwe verbindingen te leggen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.