Medemblik Actueel.

Tuinfair Midwoud – Love is in the Air. 7, 8 en 9 juni

tuinfair midwoudMidwoud – Op 7,8 en 9 juni zal werkelijk alles opbloeien op Landgoed De Knap. De lente en de liefde zullen elkaar ontmoeten en elkaar drie dagen niet meer loslaten. We gaan nog niet alles verklappen, maar we kunnen nu al zeggen dat het een spectaculaire tuinfair gaat worden.

Het 4 hectare grote landgoed met de boerderij, unieke boomgaard en de grote weilanden is een prachtig decor, waarin de standhouders met veel enthousiasme hun producten presenteren en u informeren over de nieuwste trends voor huis, tuin en lekker leven! Tijdens de drie mooie pinksterdagen kunt u het gevoel van sfeer en ruimte proeven en vooral veel inspiratie komen opdoen.

Zaterdag 7 juni

 • Theater van Verhipp (ochtend en middag)
 • Bruiloft (middag)
 • Sylvia Aimee (ochtend en middag)
 • Jachthoornblazers
 • Promotion Streetdance

Zondag 8 juni

 • Theater Verhipp (ochtend en middag)
 • Bruiloft (middag)
 • The Tibbs (middag)
 • Promotion Streetdance (middag)

Maandag 9 juni

 • Theater van Verhipp (ochtend en middag)
 • Bruiloft (middag)
 • The Tibbs (middag)
 • Promotion Streetdance (middag)

Romantiek

De Tuinfair heeft dit jaar een speciaal tintje aan de Tuinfair toegevoegd. er vindt in de speciaal aangelegde trouwtuin een bruiloft plaats. Een officiële trouwambtenaar trouwt iedere dag om 14.00 uur een bruidspaar. Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door:
J&A Interieurs, Styling Centraal, Bruidsmode Change, Schutz mannenmode, Saskia Haarstyling, Jaguar jullie Thexx-oldtimerverhuur, Micha & Diana’s patisserie, Juwelier Sjaak Knijn en Blooms bloemen.

Kinderen en workshops:

Verder zijn er de gehele dag veel activiteiten voor kinderen, o.a. een zweefmolen, ponyrijden, een kinderboerderij, sjoelen en schminken en er zijn voor jong en oud diverse workshops, waaronder servies beschilderen (Prenzo), een schelpenkoord maken en een terracottapot bekleden (De Vier Seizoenen), zelf stempels maken (Nickies) en haken en breien (Basic Lodge)

Details:

 • Waar: Landgoed De Knap Tripkouw 2 1679 GJ Midwoud
 • Wanneer: 7, 8 en 9 juni 2014
 • Hoe laat: 10:00 tot 18:00 uur
 • Kosten: Toegang voor volwassenen € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis. 
 • Informatie:Sandy Bakkum Pastoor, Tel. 06 1286 9494

Reageren via facebook