Buurtjes Fair Andijk druk bezocht.

buurtjesfairAndijk – Afgelopen zondag werd op het Buurtje “Buurtjes Fair” gehouden, in en rondom de boerderij van boer Simon. Er was veel variatie te zien, van leuke antieke meubeltjes, oud serviesgoed en oud linnengoed dat uitgestald was op strobalen, tafels en kasten. Het houten toilet van 200jaar Andijk feest deed nu dienst als kast met vogelhuisjes en kleding etc.

Ook waren er eieren, jam en bloemen te koop. Er was koffie en thee met gebak, waarvan je buiten kon genieten aan een gezellige tafel. Een roodbonte koe met kalfje in de erf weide maakte het geheel compleet. Meer foto’s in de Andijker van woensdag 4 juni,schrijft de Andijker op haar website.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.