Jaarlijkse viswedstijd jeugd visclub Oefen Geduld Wervershoof

visclub wervershoofWervershoof – Op woensdag 11 juni organiseert de Wervershoofse visclub Oefen Geduld weer haar jaarlijkse viswedstrijd voor de jeugd. De deelname is gratis en voor iedere deelnemer is er een prijsje. Mocht je niet over een eigen hengel beschikken, dan stelt de vereniging een hengel beschikbaar. Neem wel een emmer of leefnet mee om de gevangen vis te verzamelen.

Voor aas en eventueel lokvoer wordt gezorgd. We verzamelen ons op woensdagmiddag om 15.00u bij het speeltuintje aan de Simon Koopmanstraat, daarna gaan we onder begeleiding naar het viswater. Natuurlijk mag een van je ouders of een opa  mee.

De eerste wedstrijd is op de woensdag na Pinksteren (11 juni) en de tweede wedstrijd is een week later op woensdagmiddag 18 juni. Schrijf deze twee datums meteen in je agenda, dan kun je het niet vergeten. Voor informatie kunt u bellen met Siemen Ruiter 0228583534.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.