12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 06:52
Medemblik Actueel.

Skeeleren voor Gabberweek

Zaterdag 21 juni: Doe mee en schrijf je zsm in !!! 

139MEDEMBLIK – Voor wie skeeleren/inline-skaten leuk vindt is er zaterdag 21 juni de gelegenheid om eens lekker een aantal rondjes te draaien op de skeelerbaan van Radboud aan ’t Opperdoezerpad in Medemblik … en nog wel voor een goed doel !!!

Je kan deelnemen aan een halfuursrace of een 1uursrace (beiden in estafette-vorm) in een team dat je zelf bij elkaar verzamelt óf je geeft je individueel op ! Het goede doel van dit door Rotaryclub Medemblik in samenwerking met IJs- en Skeelervereniging Radboud georganiseerde evenement is de GABBERWEEK: een avontuurlijke activiteitenweek in de voorjaarsvakantie voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool … kijk op www.gabberweek.nl

17.15 – 17.45 uur halfuursrace voor de JEUGD

Of je nou nét begint óf al veel ervaring hebt met skeeleren … dat maakt niet uit ! Je skeelert voor het goede doel en dat is met z’n allen hartstikke leuk ! Met vriendjes of vriendinnetjes van school of  uit de buurt … allemaal goed ! Deelname kost maar € 2 per persoon dus daar hoef je ’t niet voor te laten ! Je mag je ook alleen opgeven dan wordt je gewoon in een leuk team geplaatst. Er zijn ook nog prijzen te winnen.

19.30 – 20.30 uur 1-uursrace voor teams (bedrijf of school of buurt of …)

Iedereen die kan skeeleren kan meedoen, ook al doe je ’t meestal alleen op de weg in de buurt … de gein is dat je dat nu in een team doet (estafette) en voor ’t goede doel ! Dus verzamel mensen van je school, werk, buurt, familie, sportvereniging of wat dan ook en DOE MEE ! Het is maar € 10 per persoon voor het goede doel ! Los inschrijven kan ook !

Er worden een paar gezellige uurtjes geboden want op de baan van Radboud is het goed toeven: er is muziek en eten verkrijgbaar en natuurlijk is de kantine open voor een drankje ! Bij mooi weer is ’t prachtig zitten op het terras met uitzicht op de baan … dus wat let je !

Na afloop is er de spectaculaire 2uursrace waar Nederlandse toppers aan meedoen!

INFO en INSCHRIJVING (graag ZSM): T 0227-540015 en skeeleren4@rotarymedemblik.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?