15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:55
Medemblik Actueel.

Podiumplaatsen voor broertjes Berlijn tijdens NK Inline Skaten in Nijeveen

140529 NK Baan Nijeveen_1362Medemblik – In Nijeveen hebben afgelopen Hemelvaarts weekend het NK inline Skaten Baan plaatsgevonden ook de broers Tjeu (19) en Twan Berlijn (17) waren hier voor uit genodigd om zich met de beste 20 van Nederland bij de junioren A te starten. Tjeu Berlijn is een tweede jaars junior en zijn broer Twan 1ste jaars. 

Op de eerste dag van het NK werden de 300m afgerond en met een tijd van 26.321 lag Tjeu hiermee beslag op het Zilver (twee plaats) zijn broer(tje) Twan veroverde met zijn tijd van 26.649 een Bronzen Medaille. Op de wedstrijddag van zaterdag was het een top dag voor Twan hier veroverde hij de bronzen medaille op de 500mtr sprint  en op de team Relay (aflossing).

Tjeu heeft wegens een blessure na de eerste dag (helaas) rustiger aan moeten doen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?