Medemblik Actueel.

Algemeen Evenementen

Marcel Spaander kansloos tegen kopers gemeenschapsveiling Onderdijk

oepsOnderijk – Zaterdag 31 mei was er een uniek evenement op het voetbalveld van Strandvogels. Marcel Spaander had namelijk een zeer ludiek koopje aangeboden op de Gemeenschapsveiling. Om beter kennis te maken met de mensen die wellicht ooit in de verre toekomst plaatsgenoten van hem zullen worden, had hij iets leuks bedacht. De kopers mochten penalty’s nemen op de man die ooit te vergelijken was met de Beer van de Meer (later ook wel bekend onder de wat minder positieve koosnaampjes de Bolle van Zwolle en het Lek van PEC, maar dat geheel terzijde).

Onder het genot koffie met gebak, Marcel houdt van een goede voorbereiding, werd eerst gezellig gepraat. Daarna trok Marcel zijn reeds lang opgeborgen keepertenue weer aan en nam plaats onder de lat. 6 duo’s mochten 10 penalty’s (totaal 60, vanwege het 60-jarig bestaan van de Gemeenschapsveiling) afvuren op de voormalige goalie van Strandvogels 1. Het duo “klein maar fijn” bestaande uit Ed Korver en Patrick Koomen wist 9 x keer te scoren en verdiende hiermee een vaartocht plus bbq met Marcel.

Nadat de winnaars bekend waren, zorgde Hotel De Vooroever voor een heerlijk buffet in de kantine. En na zo’n intensieve middag lust je natuurlijk wel wat….Met nog een paar borrels toe konden de heren terugkijken op een hele gezellige middag. Daarnaast schijnt Rene Bierdrager stiekem de naam van Marcel te hebben genoteerd om het aantal tegengoals volgend seizoen te beperken!

Bron: v.v. Strandvogels

Reageren via facebook