13 C
Medemblik
23 mei 2020 07:16
Medemblik Actueel.

De Bibliotheek Wognum gaat veranderen, ‘wij gaan ons richten op de jeugd’

Wognum – De Bibliotheek Wognum wordt een Bibliotheek voor de jeugd. Vanaf vrijdag 6 juni zal de Bibliotheek daarom tijdelijk de deuren sluiten in verband met de verbouwing.

De verbouwing zal naar verwachting zo’n 3 tot 4 weken in beslag nemen. Het streven is om op vrijdag 27 juni weer de deuren te openen.

Tijdens de verbouwing kunnen geleende materialen ingeleverd worden in de inleverzuil in de hal van MFC de Bloesem en gereserveerde materialen kunnen opgehaald worden in het Sportcafé. Daar staat een kast met gereserveerde materialen die op alfabet geordend staan op achternaam van de lener.

Gedurende de verbouwing bent u natuurlijk van harte welkom in één van de andere Westfriese Bibliotheken zoals de Bibliotheek Medemblik en de Bibliotheek Opmeer. Klik hier voor een overzicht van de adressen en openingstijden.

Reageren via facebook