Westfriesland in Bedrijf uitzending 31 mei met o.a: VBK Groep en nieuws uit de regio

Hoorn – In aflevering 105 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

Vorige week was de ‘Dag van de bouw’ in Nederland. In het kader daarvan spraken wij vorige week met directeur Hans Koppenol van de VBK Groep uit Hoorn. De directeur is sinds maart 2011 in dienst van het bedrijf uit Hoorn. Hiervoor was hij directeur bij DuraVermeer Beton- en Waterbouw.

Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl. Elke maandagmiddag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.