16.3 C
Medemblik
8 juli 2020 20:25
Medemblik Actueel.

IDM start Rob Hartog Zolder dankzij club van 100

Abbekerk – De trouwe leden van de “Club van Honderd” hebben het mogelijk gemaakt om komend weekend deel te nemen aan het prestigieuze Internationale Deutsche Meisterschaft (IDM) op het circuit van Zolder in Belgie op 30 mei t/m 1 juni. Het team ziet dit als een ideale voorbereiding op het ONK Zolder van 12 en 13 juli. Het IDM staat hoog aangeschreven in Europa. Rob Hartog kan zich dan ook meten met de beste van Europa en zo ook weer internationale ervaring op doen.

Het weekend start met drie vrije trainingen op vrijdag, twee kwalificaties en 1 race op zaterdag, gevolgd door een warmup en race 2 op zondag. Er is dus veel rijtijd, klik hier voor het complete tijdschema.

Team Hartog – Racing Against Cancer wil alle onderstaande Club van Honderd leden bedanken voor hun bijdrage! Wilt u meer internationale starts mogelijk maken voor Rob? Meld u dan ook aan voor de Club van Honderd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?