Medemblik Actueel.

Flora en fauna

Bijen, imkeren en honing bij IVN

OOSTWOUD – Baldi Dekker komt zondag 1 juni naar IVN in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Hij vertelt over koninginnen, darren, stuifmeel en honing. Ook neemt hij een demonstratiekast met bijen mee en allerlei imkermateriaal Belangstellenden kunnen zondag 1 juni terecht bij IVN in de Incoteczaal van het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel.

Willem Nijhuis laat woensdag 4 juni zijn bijenkasten met inhoud zien in het Egboetsterrein. Hij praat over verschillende soorten bijenvolken, het broedproces, en de totstandkoming van honing en stuifmeelpollen.

Locatie is Liederik 15 in Oostwoud, afslag Hauwert. Beide gratis activiteiten zijn geschikt voor gezinnen met kinderen en beginnen om 14:00 uur. Voor meer info: www.ivn-westfriesland.nl

Reageren via facebook