Weerbericht Medemblik 25 mei – Zonnig en warm.

HMWA_meerdaagse WFRSL done

Medemblik – Vandaag wordt het een prachtige dag in de regio, met volop ruimte voor de zon. In de middag ontstaan er wel een paar vriendelijke stapelwolkjes en het blijft droog. Het regiokwik stijgt naar 20 of 21 graden en de zuidelijke wind is matig van kracht. Voor buitenactiviteiten is het uitstekend weer!

Vanavond en vannacht komt er meer hoge bewolking opzetten vanuit het zuiden, maar in onze regio blijft het nog wel droog. Het koelt af naar 13 graden. Morgen start droog, met wat zon, maar overdag trekken er mogelijk felle buien over de regio, mogelijk met hagel, onweer en zware windstoten. Het regiokwik stijgt naar 21 graden.

Na morgen houden we eerst wisselvallig weer, met dagelijks enkele buien en een graad of 19. Vanaf de tweede helft van de week wordt het rustiger en mogelijk ook weer wat warmer.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.