Weerbericht Medemblik 24 mei – Buien, later droog en zon.

HMWA_meerdaagse

Medemblik – Vandaag start met veel bewolking en er trekken buien over de regio. In de middag neemt de kans op buien af en klaart het van het zuiden uit vaker op en wordt het toch nog een aardige middag. Het is fris met 17 tot 18 graden. De wind is zuidelijk en matig van kracht. 

Morgen is het zonnig en droog. Het regiokwik stijgt naar omstreeks 21 graden en de zuidelijke wind is matig. Na het weekend is het maandag nog warm, gevolgd door onweersbuien. Daarna wordt het koeler en wisselvalliger in de regio.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.