Voorzitter stembureau Andijk weigert redactie APB uitslag stemmen te verstrekken

Andijk – De voorzitter van het stembureau in de Piramideschool in Andijk  weigerde de redactie van APB | ANN de uitslag van het stemmen bekend te maken. Eerder op de dag had de redactie al aangekondigd de telling bij te zullen wonen teneinde het resultaat vast te kunnen leggen.

Om 21:00 uur werd de redactie nog gemeld door een van stembureaumedewerkers dat de uitkomst om 22:30 uur bekend zou zijn en dat het dan een goed tijdstip was de uitslag te vernemen.Maar op dat tijdstip bleek de voorzitter onverbiddelijk: de uitslag van het stemmen werd niet meegedeeld, scrhijft ABP op haar website.

De redactie van ABP gaat een klacht indienen bij de voorzitter van het hoofdstembureau Medemblik en de kiesraad.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.