Live raadsvergadering Medemblik blijft chaotisch.

tv storingMedemblik – Hebben wij eerder bericht dat de live tv-uitzendingen van de commissie- en raadsvergaderingen van de gemeente Medemblik weer gewoon doorgaan omdat alle aanwezige problemen waren opgelost. Gisteravond was het weer huilen met de pet op. Wel beeld en geen geluid.  

Het lijkt erop dat de aanbieder van de tv-uitzendingen het niet lukt om een adequate manier aan te bieden. Er gaat nog te vaak te veel mis.  Zo zit er een vertraging op de uitzending van minimaal 2 minuten, is de camera actie te traag, commissie- en raadsleden zijn al aan het woord terwijl de camera nog op iemand anders staat gericht.

Uitzending voor doven

Gisteravond was het dus weer raak. Wel beeld maar geen geluid.  Vanuit de redactie is er direct melding gemaakt bij oa. Mark Raat ( VVD) dat het weer een uitzending voor doven was en of er ondertiteling bij kon. Mark Raat liet weten dat hij het direct ging aankaarten bij de burgemeester en de afdeling ICT.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.