Weerbericht Medemblik 21 mei – Minder warm dan gisteren.

Medemblik – Het is vandaag minder warm dan gisteren. Het regiokwik stijgt overdag naar ongeveer een graad of 22. Verder wisselend wolkenvelden en zon elkaar af en vooral vanmorgen kan er soms een beetje regen uit de bewolking vallen. Overdag is het meest droog.  

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Vanavond en vannacht trekken onweersbuien vanuit het zuidwesten verder noordwaarts. Of deze ook onze regio gaat bereiken is nu nog wat onzeker. Het is wel klam met 16 graden.

De komende dagen wordt het steeds minder warm, maar met 20 graden is het nog altijd aangenaam in de regio. Morgen kan het nog 23 graden worden. Verder is het morgen droog in de regio en schijnt de zon flink. Soms valt er ook een enkele bui, maar de meeste tijd lijkt het droog te blijven bij ons in de regio.

HMWA_meerdaagse

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.