Opening Delta Lloyd Regatta Medemblik (video)

Medemblik – Burgemeester Frank Streng is nog altijd blij met de Delta Lloyd Regatta in zijn gemeente Medemblik: “Topzeilsport is hot, Medemblik lift mee op die golf.” Dit jaar wordt het evenement voor de dertigste keer gehouden van 20 tot en met 24 mei. Voor topsporters is de Delta Lloyd Regatta vooral een voorbereiding voor wat gaat komen, namelijk het WK later dit jaar en het testevent in Rio di Janeiro ter voorbereiding op de Olympische Spelen in 2016.

Samen met Hoorn TV was Medemblik Actueel bij deze opening aanwezig om oa burgemeester Frank Streng te interviewen over wat de Delta Lloyd Regatta voor de gemeente Medemblik betekend.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.