Yoni Appels (10 jaar) gaat broodjes bakken en meer tijdens Medemblik Nautiek

Broodjes bakken en meerMedemblik – Yoni Appels (10 jaar) mag laat naar bed op 24 mei. Op die zaterdag is het Medemblik Nautiek en is Yoni met haar zus Melissa (23) de hele dag te vinden in de Oosterhaven in Medemblik.

De zussen zullen kijken bij het podium, maar zijn vooral te vinden op de kade bij Scouting Titus Brandsma. Daar bakt Yoni er wel wat van: Verse broodjes boven echt vuur. Medemblik Nautiek bezoek je met het hele gezin. Ben je ouder dan 6 jaar? Kom dan zelf varen in een Optimist of kano of loop over water in een waterbubbel.  Op de kade kun je onder andere klimmen bij de scouting of bak je er, net zoals Yoni graag doet zelf broodjes. Als je iets voor thuis wilt meenemen, dan kun je even kijken in de Scoutshop.Voor jongere broertjes en zusjes staan er onder andere watertafels op de kade en is er een act met ballonnen. Het podiumprogramma met optredens van SG De Dijk en Dazzling start om 14:00 uur en wordt om 16:00 uur feestelijk afgesloten met de band Fake Radio.

Talentweek Nautiek vandaag begonnen

Kun je niet wachten tot zaterdag? Kom dan deze week na schooltijd alvast naar de Oosterhaven. Daar kun je, zonder je vooraf aan te melden gratis terecht op het ponton om te varen. Er zijn genoeg zwemvesten voor iedereen en er is professionele begeleiding. Maar ouders let op: Het ponton is te betreden op eigen risico, dus kijkt u zelf ook even mee?

Vandaag ging de talentweek,  net als de Delta Lloyd Regatta van start. Met groot succes! Zon, zeilen en genieten. Het gehele programma van Medemblik Nautiek kunt u vinden op de vernieuwde website: www.medembliknautiek.nl . Medemblik Nautiek; Water en meer!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.