Westfriesland in Bedrijf – Uitzending 17 mei 2014 met oa bijeenkomst Medemblik

Medemblik – In aflevering 104 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl.

Elke maandagmiddag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren. Volgende week zaterdag 24 mei in verband met live uitzending Lion’s Request op Roode Steen geen uitzending van Westfriesland in Bedrijf.

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20140517-uitzending[/soundcloud]

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.