16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 11:36
Medemblik Actueel.

Discozwemmen en fietsen met ‘Het Zwembad’ Midwoud

DiscozwemmenMidwoud – Zaterdag-avond van 19.00 tot 22.00 uur kan er weer volop worden gedanst op de dampende beats van DJ Arie (Entree € 2,-) tijdens het jaarlijks terugkerende ‘Discozwemmen’ Vraag gerust je eigen favoriete plaatje aan terwijl je zelf lekker met je vrienden/vriendinnen aan het zwemmen bent! P.S. Het moet natuurlijk wel mooi weer zijn (want anders gaat het niet door en zoeken we een niewe datum)!

RABO-SPONSORTOCHT

Zaterdag 14 juni a.s. wordt de jaarlijkse fietstocht georganiseerd; en natuurlijk fietst ‘Het Zwembad’ mee! Wil je je steentje bijdragen en mee fietsen? Geef je dan snel op bij Robbert van Meulem (06-12177381 of mail hem: rvanmeulem@quicknet.nl) Er kunnen/mogen maximaal 10 personen mee doen …..

TRAINEN MET ZVH LOOPT ALS EEN TREIN

Er wordt al enkele zaterdag-ochtenden fanatiek getraind door de zwemvereniging ZVH uit Hoorn; nieuwe talenten zijn ook nog steeds welkom! Kom gerust eens kijken en/of meedoen vanaf zaterdag-ochtend 9.00 tot 11.30 uur op ‘Het Zwembad’

Reageren via facebook