20.9 C
Medemblik
9 augustus 2020 07:14
Medemblik Actueel.

Westfries feestje voor 21 Gouden Bruidsparen

Medemblik – Op vrijdag 16 mei was er voor bruidsparen die 50 jaar zijn getrouwd een feestelijke middag in het gemeentehuis in Wognum. Tijdens een programma met zang, muziek, een Westfriese quiz én persoonlijke verhalen zette burgemeester Frank Streng de echtparen in het zonnetje.

Twee maal per jaar
Tot voor een jaar bezocht burgemeester Frank Streng ieder Gouden Bruidspaar. Dit bezoek heeft plaatsgemaakt voor een feestelijke middag. Naast de feestelijkheden hebben de bruidsparen ook gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen. Om de middag bij te wonen ontvangen zij van de gemeente Medemblik een persoonlijke uitnodiging.

[wppa type=”slideonly” album=”103″][/wppa]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?