17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 05:54
Medemblik Actueel.

Varen met de Zeewolf op 23 mei voor (ex)kankerpatiënten

ZEEWOLFMedemblik – Op 23 mei -tijdens de Spa regatta)- Gaat het Inloophuis Medemblik varen met de Zeewolf naar Enkhuizen. Even er lekker het water op met het hoofd in de wind en alles even vergeten.

(ex)Kankerpatiënten (met max 1 begeleider) zijn van harte uitgenodigd om mee te varen. Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met het Nautisch fonds en ‘het haventeam van Medemblik(*)  Je kan je opgeven bij het nautisch fonds:  info@nautischfonds.nl. of bij het inloophuis Medemblik.

Inschepen is aan de Oosterhaven 11 in Medemblik (voor het inloophuis zelf). Ontvangst: 10:00 uur . Rond 16:00 uur bent u dan weer terug in de haven van Medemblik . Er zijn geen kosten aan verbonden. Zie ook www.inloophuismedemblik.nl 

Vol = Vol en bij slecht weer beslist de kapitein of het kan doorgaan.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?