Meld je aan voor een gastrol in de leukste jeugdserie van Nederland

dlr2014Medemblik – Naast de zeilactiviteiten tijdens de Delta Lloyd Regatta is Medemblik ook het decor voor de casting van de nieuwe zeilserie ‘w.s.v. De Optimist’. De makers van het programma zoeken kinderen tussen de 8 en 13 jaar die graag een gastrol in de serie willen spelen. Iets voor jou? Meld je aan!

Aanmeldformulier

Jeugdserie ‘w.s.v. De Optimist’ gaat over een zeilkamp waar jongeren elkaar beter leren kennen en zichzelf ontwikkelen door een passie voor zeilen te delen. De televisieserie wordt vanaf 19 juli op RTL Telekids uitgezonden en bestaat uit 14 afleveringen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.