Medemblik Actueel.

Met z’n allen voetbal kijken? Regel de auteursrechten!

wk voetbalMedemblik –  Wilt u tijdens de WK Voetbal in juni een evenement organiseren rondom het TV-scherm? Hou er dan rekening mee dat er auteursrechten rusten op de uitzendingen van de voetbalwedstrijden. Vraagt u tijdig een licentie aan.

Op 12 juni 2014 begint FIFA WORLDCUP 2014, het WK Voetbal voor landenteams. Nederland speelt op 13 juni zijn eerste poulewedstrijd, tegen favoriet Spanje. Op 18 en 23 juni volgen de wedstrijden tegen Australië en Chili. De rechtstreekse uitzendingen van de wedstrijden zijn geknipt om een feestje rond te bouwen.

Als organisator moet u zelf, voorafgaand aan het evenement, de benodigde auteursrechtelijke toestemming voor het vertonen van de WK beelden regelen. Namens FIFA regelt in Nederland Stichting Videma deze toestemming.

Via de website van Videma, www.videma.nl/wkinfo , kunt u de vereiste WK 2014 licentie aanvragen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Videma op telefoonnummer (0183) 58 30 00 of per e-mail info@videma.nl .

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?