Jumbo past huisregel gratis producten aan

Zwaagdijk-Oost – Supermarktketen Jumbo verandert het beleid omtrent de Zeven Zekerheden. Door een regel kunnen klanten bepaalde boodschappen gratis meenemen die nog tot en met de volgende dag houdbaar zijn. Vanaf volgende week kan dat niet meer. 

Aanscherping Zeven Zekerheden

Jumbo heeft een lijst genaamd ‘Zeven Zekerheden’ waarmee zij het publiek willen laten zien ten allertijden de goedkoopste en de beste te zijn. Al jarenlang bestaan deze regels maar vanaf 23 mei gaat hier het mes in en worden deze regels aangepast. Vanaf 23 mei heet het geen ‘Zeven Zekerheden’ meer maar ‘Houdbaarheidsgarantie’ .  Jumbo geeft als reden op dat de ” Houdbaarheidsgarantie nu duidelijker en eenvoudiger wordt”.  Vanaf 23 mei kan de consument, op brood en dagbladen na, producten die nog maar 1 dag hebben tot de maximale houdbaarheid gratis meenemen. Jumbo wil zo proberen de enorme hoeveelheid voedsel dat nu op de vuilnisbelt beland tegen te gaan.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.