Jolanda Buwalda versterkt Raad van Bestuur Omring

bestuurslid omringMedemblik – Jolanda Buwalda (1961) zal per 1 augustus 2014 samen met Victor van Dijk, de Raad van Bestuur van Omring vormen. Momenteel is zij voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG). Daarvoor was ze van 2002 tot 2006 bestuurder van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam en werkte ze onder meer als directielid bij de Gemeente Amsterdam.

De SAG heeft onder haar leiding een forse ontwikkeling doorgemaakt. Er zijn mooie resultaten geboekt met het geïntegreerd en wijkgericht aanbieden van gezondheidszorg aan bijna 100.000 Amsterdammers. Het verbinden van mensen en een innovatieve samenwerking tussen cure en care en tussen zorg en welzijn waren daarvoor essentieel.

Jolanda Buwalda maakt de overstap naar Omring omdat ze ervoor wil zorgen dat de veranderingen in de langdurige zorg leiden tot concrete verbeteringen voor cliënten. Zowel in de woonzorglocaties als bij mensen thuis.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.