Medemblik Actueel.

Filmhuis

Filmhuis programma 2014 – 2015

Vrijdag avond = Filmavond!

BON-Filmhuis ook in de kerstvakantieOok dit seizoen is het BON-filmhuis weer vaste prik in de agenda. Het BON-filmhuis wil een stabiele en inspirerende schakel zijn in het culturele, sociale en maatschappelijke leven van Medemblik en omgeving. En we merken dat steeds meer Medemblikkers dat waarderen.

Afgelopen seizoen waren onder andere het indrukwekkende De Nieuwe Wildernis en Spijt met succes te zien. Gemiddeld om de drie weken vertoont het BON-filmhuis een breed scala aan kwaliteitsfilms. Het is een ontmoetingsplaats voor en van filmliefhebbers. Met op het programma: films met een artistieke en/of culturele waarde waarvan het Filmhuis vind dat ze gezien moeten worden, en ook de ‘gewone’ topfilms, de kaskrakers. Natuurlijk vergeten zij dit filmseizoen ook de jeugd niet.

Dit alles in een gemoedelijke omgeving met professionele apparatuur. Zo heeft het Filmhuis  in januari jl. (dankzij een geweldige gift van Rotaryclub Medemblik) een prachtig, nieuw groot scherm kunnen aanschaffen. Een avond BON-filmhuis betekent een mooie filmavond voor een aantrekkelijke prijs. De entree bedraagt €3,50 voor de jeugd en €5,00 voor volwassenen.

Houd onderstaande data in ieder geval vast vrij:

2014 2015
19 september 2 januari
10 oktober 23 januari
31 oktober 13 februari
21 november 13 maart
3 april

Reageren via facebook