11.6 C
Medemblik
26 september 2020 01:10
Medemblik Actueel.

Dagbesteders van Wings of Change hebben meer energie

Andijk – Sporten / bewegen is de manier om fysiek en metaal sterker te worden. Daarom hebben Bart Doest en Wings of Change trainingen opgezet om de dagbesteders te laten sporten. 

Wings of Change is een multifunctioneel centrum voor  natuurgeneeskunde, sport en dagbesteding. De dagbesteding is voor jongeren met een verstandelijke beperking, psychische problemen en/of moeten weer Re intrigeren in de burgermaatschappij.  Deze jongeren werken 5 dagen in de week van 9 tot 5 uur. De jongeren hebben doordeweeks werkzaamheden te verrichten die verschillen tussen tuinieren, bouwklussen en het verzorgen van de vogels.

Op de donderdagochtend hebben ze ook een gezamenlijk sport uurtje die begeleidt wordt door Bart Doest van Strength & Conditioning Westfriesland. De trainingen worden opmaat gegeven. Het doel van de trainingen is om ze fit en vitaal te laten worden onder begeleiding professionele instructeurs.

Wij zien dat de jongens en meiden veel baadt hebben met de trainingen. De trainingen worden verdeeld in 3 fases. Warming-up,  techniek en de daadwerkelijke trainingen. Ze trainen op eigen niveau ( gewichten, snelheid en aantal herhalingen). Hierdoor is het voor iedereen haalbaar.

Voor de regulaire mensen worden er ook trainingen gegeven.

Kijk voor meer informatie op www.scwestfriesland.nl of op www.wingsofchange.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?