Gezellige Fancy Fair op “OBS De Meridiaan” in Medemblik

fancy fairMedemblik – Vrijdag 16 mei a.s. staat de openbare basisschool “de Meridiaan” in Medemblik weer bol van verschillende activiteiten tijdens de gezellige Fancy Fair. Van 15.00 uur tot 20.00 uur kan worden deelgenomen aan diverse spelletjes, is er daarnaast o.a. een gezellig restaurant, een midgetgolfbaan, een karaoke/disco-ruimte en kunt u uw nagels en haar laten verzorgen in de speciale “studio’s”. Als klapper uiteraard, dankzij de vele sponsoren, een spectaculair Rad van Fortuin met ontzettend veel prijzen. Kortom voor “elck wat wils”.

Al weken lang zijn de leerlingen en ouders ook lege statiegeldflessen aan het sparen, want samen met de opbrengst van dit feest wordt een deel geschonken aan de Stichting Haarwensen (www.haarwensen.nl) en wordt de schoolbibliotheek voorzien van nieuwe kasten en boeken. Misschien meteen een leuke gelegenheid om de school te bekijken. De toegang is gratis.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.