Medemblik Actueel.

markten

Kledingbeurs Twisk

De kledingbeurs in een nieuw jasje!!! De naam gaat veranderen in Rommel of Rijkdom Fair.

kledingbeurs twiskTwisk – Op zondag 25 mei 2014 van 10.00uur tot 16.00uur in het Dorpshuis in Twisk is er een rommel en rijkdom fair. De entree is €1,-.De opbrengst van de entree, tafelhuur en kleding (alleen die wij voor u verkopen) is in 2014 voor een evenement voor de jeugd.

Wat vindt u zoal?

Kinder-, heren-, dameskleding, speelgoed en klein meubelen, een divers aanbod met voor ieder wat wils, kleine cadeautjes, eigen gemaakte kaarten, leuke woonaccessoires, brocante enz.

U kunt kleding/speelgoed inbrengen als u wilt dat de organisatie dit voor u verkoopt op vrijdag 23 mei van 19.00uur tot 20.30 uur. Neem even contact met ons op zodat wij u een klantnr kunnen geven. De kleding dient thuis door u zelf geprijst te worden.

Op een kaartje schrijft u uw klantnr, het soort kleding (jas/broek), de maat en de prijs. Dit bevestigd u met een veiligheidsspeldje. Niet met plakband aub. Speldjes zijn evt te koop bij ons.

  • kleding moet heel, schoon en niet verwassen zijn
  • geen ondergoed, pyama’s, luiers, sokken, knuffels (deze kunnen wel gedoneerd worden voor het goede doel) en videobanden
  • de organisatie beoordeeld de kleding en kan er voor kiezen deze niet op te hangen.

Alles dient aangeleverd te worden in dozen, merkkleding apart in vuilniszakken. Speelgoed, kinderwagens, meubels voor de babykamer, maxi cosi etc. zijn ook welkom.

Voor het aanvragen van een klantnummer en vragen kunt u contact opnemen met :

  • Gonnie Wagemaker, tel.nr. 0227-541633
  • Jolanda Wagemaker, tel.nr. 0227-544298
  • Katrina Leegwater, tel.nr. 0227-545808.

Reageren via facebook