14.7 C
Medemblik
9 juli 2020 03:29
Medemblik Actueel.

De 40MM Sponsorwandeltocht 31 Mei – Het is bijna zover!

Venhuizen – Op zaterdag 31 Mei is het weer zover, dan lopen we allemaal mee met de 41e editie van de 40MM. De sponsorwandeltocht door een prachtig deel van West-Friesland start in Venhuizen en met de opbrengsten ondersteunen we vele projecten in de minder ontwikkelde landen!

Verschillende routes van 4KM tot 40KM
40MM logo
Ga zelf ook de uitdaging aan om samen met uw kinderen, kleinkinderen (let ook even op de speciale 4KM kinderroute!) familie, vrienden en kennissen mee te wandelen. Er zijn verschillende routes met variërende afstanden, deze zijn reeds te vinden op onze website.

Gun jezelf een heerlijke dag en geniet van het mooie West-Friese landschap en natuurlijk het prachtige uitzicht vanaf de IJsselmeerdijk. Onderweg zijn er vele stempelposten waar de verschillende werkgroepen hun projecten presenteren ook is er muziek te horen en zijn er  weer heerlijke pannenkoeken verkrijgbaar (tegen een vrijwillige bijdrage).

Schrijf je nu in!
Inschrijf formulieren zijn verkrijgbaar via de website www.40mm.nl á €2,50. Zorg daarnaast voor een groot aantal sponsoren om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren! Zo doen wij allemaal een stapje meer voor onze medemens in de minder ontwikkelde landen en maken er zo voor hun ook een prachtige dag van!

Tot ziens in Venhuizen op 31 Mei bij de 40MM, de leukste sponsorwandeltocht van West-Friesland.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?