14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 12:34
Medemblik Actueel.

Bodemsanering Bagijnhof 35 Medemblik

Bouwplan voor Bagijnhof Medemblik

Medemblik – Firma Kuin Vastgoedontwikkeling BV heeft een vergunning aangevraagd om op de plek waar vroeger de winkel van Pauw stond te mogen saneren. Begin 2005 zijn vijf appartementen en een winkel grotendeels afgebrand.

Nieuwbouw

Voor de bouw van vijf woningen aan de Bagijnhof in Medemblik is een schetsplan ingediend. Wethouder Kasper Gutter: “Het terrein ligt al jaren braak. Gelukkig is er nu een oplossing gevonden.” Er komen vijf woningen in twee bouwlagen. Er wordt gestart met een archeologieonderzoek. Ook moet de bestemmingsplanprocedure worden gevolgd. De terinzagelegging van het plan volgt daarna.

De provincie moet nu binnen vier weken beslissen of zij wel of geen vergunning gaat verlenen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?