Het Postkantoor start kaartverkoop seizoen 2014-2015

Bovenkarspel – Op woensdag 14 mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit, met daarin een overzicht van alle voorstellingen van volgend seizoen. Ook is het nieuwe programma vanaf die dag te zien op de website van hét Postkantoor.

De programmeur van hét Postkantoor,  Adriaan Bruin selecteerde voor u weer de grappigste cabaretiers, de mooiste muziek, het beste toneel en de leukste familievoorstellingen. Van grote namen tot onbekend maar veelbelovend talent: ze komen allemaal graag naar Hét Postkantoor om u een fantastiche theateravond of -middag te bezorgen!

De nieuwe brochure wordt op 14 mei huis aan huis verspreid in Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland, Wervershoof en Andijk. Heeft u een NEE/NEE-sticker? Dan kunt u de brochure natuurlijk ook bij Hét Postkantoor afhalen. Ook kunt u vanaf deze datum het programma online bekijken.

Wilt u zeker zijn van de beste plaatsen voor de voorstelling van uw keuze? De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op zaterdag 17 mei vanaf 22.00 uur. Na afloop van de voorstelling van Johan Goossens zal Adriaan Bruin zijn keuzes toelichten om daarna het startsein te geven voor de kaartverkoop. De theaterkassa zal die avond extra geopend zijn tot 24.00 uur. Ook de online kaartverkoop start om 22.00 uur.

Van 18 t/m 30 mei heeft de theaterkassa bovendien extra ruime openingstijden:

  • zondag 18 mei : van 12.00 tot 16.00 uur
  • maandag 19 t/m vrijdag 23 mei : van 10.00 tot 16.00 uur
  • zaterdag 24 en zondag 25 mei : van 12.00 tot 14.00 uur
  • maandag 26 t/m vrijdag 30 mei : van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze periode is het niet mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren. Na 30 mei is de kassa op werkdagen geopend van 14.00 tot 16.00 uur en op voorstellingsdagen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.