Comité Nationale Feestdagen is onderbezet

Medemblik – Het Comité Nationale Feestdagen is verantwoordelijk voor de festiviteiten op Koningsdag. Ook afgelopen week is de eerste Koningsdag weer een succes gebleken. Echter, na vele jaren actieve inzet zijn er diverse leden in de afgelopen jaren gestopt. In de huidige bezetting is het niet langer mogelijk om deze dag te blijven organiseren.

Het CNF heeft daarom dringend behoefte aan nieuwe mensen met frisse ideeën en inzet. Want geen volledig comité betekent gewoon weg geen oranjeactiviteiten, wat zou betekenen dat er geen vrijmarkt, ballonnen oplaten, oud Hollandse spellen en hardloopwedstrijd meer georganiseerd gaan worden. Dat kan en mag niet de bedoeling zijn.

Heeft u hart voor een feestdag die het oranjegevoel in stand houd meld u dan bij het comité aan als lid. Denk niet van, “een ander doet het wel” maar meld je gewoon aan!! Het is meer dan nodig en nog ontzettend leuk om te doen ook.

Comité Nationale Feestdagen:
Frederique Ligthart, Vlietsingel 26, tel: 06-36107062

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.