Pim Schipper stapt over naar ploeg Van Velde

Pim Schipper naar WB-schaatsen 1000m
Pim Schipper naar ploeg Van Velde

Medemblik – Pim Schipper vertrekt bij Brandloyalty en schaatst volgend seizoen voor Team Beslist.nl. Dat melden de teams maandag. De 25-jarige Schipper was sinds 2010 actief bij het team van coach Jac Orie en mocht daarvoor in 2012 meedoen aan het WK sprint in Calgary. De sprinter is de vijfde aanwinst voor Team Beslist.nl.

Gerben Jorritsma verlengt wel zijn contract bij Brandloyalty. De 20-jarige sprinter tekent een contract voor één seizoen. De ploeg verloor eerder Ronald Mulder al aan Team Beslist.nl maar kreeg Hein Otterspeer ervoor terug. Met Jan Smeekens worden nog gesprekken gevoerd over een contractverlenging. Kjeld Nuis en Stefan Groothuis blijven de ploeg trouw.

Team Beslist.nl van coach Gerard van Velde is nu compleet voor volgend seizoen. Naast Schipper en Mulder blijven Michel Mulder, Jesper Hospes en Thomas Krol bij de ploeg en worden Kai Verbij, Lennart Velema en de Australiër Daniel Greig aangetrokken.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.