10.3 C
Medemblik
26 mei 2020 07:06
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 4 mei – Vanuit het noorden steeds meer bewolking.

HMWA_meerdaagse 

Medemblik – Vanmorgen is het op veel plaatsen nog vrijwel zonnig in de regio. Overdag neemt vanuit het noorden de bewolking steeds verder toe en uiteindelijk raakt het tegen de avond wellicht bewolkt boven de regio. Het regiokwik stijgt naar 12 of 13 graden en de west- tot noordwestenwind is over het algemeen zwak van kracht. 

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd 

Morgen wordt het een zachte dag met ongeveer 17 of 18 graden in de regio. Daarbij schijnt de zon flink en blijft het droog. Pas vanaf dinsdag wordt het behoorlijk wisselvalliger, met toenemende kans op flink wat regen of buien en de wind neemt ook sterk in kracht toe. Koud wordt het niet, want met 15 of 16 graden is het dan gewoon nog zacht. 

Reageren via facebook