Voetverzorgingsdag in het Inloophuis Medemblik

voetverzorgingsdag

Drie medisch oncologisch voetzorg verleners/pedicures geven op deze dag  informatie over preventieve voetverzorging. Vooral hoe u problemen kunt voorkomen. Voor mensen die nog een chemo moeten ondergaan is dit een uitgelezen moment om zich te laten informeren. Wist u dat nagels vijlen al een probleem kan veroorzaken. Maar ook, Wat kan je het beste als schoeisel dragen? Hoe zit het een verlaagde afweer en knelpunten?

Er zijn ook nog 2 plaatsen beschikbaar voor een Hotstone massage. De tjjden zijn van 10:00  tot 13:30 uur. De Lezing is om 11:00. Tussendoor kunt u gratis uw voeten en diverse hulpmiddelen bekijken. Voor meer informatie www.inloophuismedemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.