24.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 23:58
Medemblik Actueel.

Politie bevestigt identiteit overledene en vermoeden misdrijf

Andijk – De politie bevestigt dat de overledene die dinsdagmiddag in een woning aan de Gerrit de Vriesweg werd aangetroffen inderdaad de 49-jarige bewoner van het pand is.

Dit is na de sectie van donderdag en vrijdagochtend vast komen te staan. Ook kan de recherche na deze sectie bevestigen dat de man inderdaad door een misdrijf om het leven is gekomen. Verdere mededelingen kunnen in het kader van het onderzoek niet worden gedaan.

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over het slachtoffer of hem in de dagen voor zijn dood nog gezien of gesproken hebben en hierover nog geen contact hebben gehad met de politie. Zij kunnen contact opnemen met het rechercheteam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?