Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren Videos

Maurice Vriend langer bij Corendon

Team Corendon verlengt het contract van Maurice Vriend. De schaatser, die vorig jaar met zijn trainer Jan van Veen overkwamen, tekent een contract voor twee seizoenen bij de schaatsploeg van de touroperator.                        

Maurice Vriend liet weten tevreden te zijn met de contractverlenging: “Ik ben blij ben dat ik ook de komende jaren bij Team Corendon kan blijven trainen onder Jan van Veen, met wie ik een goede verstandhouding heb.” Met zijn 22 jaar is Vriend nog steeds een groot talent, die in zijn eerste profjaar in Heerenveen op de 1500 meter al een wereldbekerwedstrijd wist te winnen.

Met de verlenging van zijn pupil heeft Jan van Veen tot nu toe 4 schaatsers voor het komende seizoen onder zijn hoede. “Ik ben blij dat ik ook de aankomende twee seizoenen met Maurice kan werken. In de schaatser zit nog rek, dus ik hoop dat hij de komende jaren de volgende stap in zijn carrière kan zetten,” aldus van Veen. “Ik verwacht binnenkort de volledige samenstelling van de ploeg compleet te kunnen maken, zodat er begonnen kan worden met de voorbereiding van het komende schaatsseizoen.”

Reageren via facebook