Winkels failliete Mkm Design blijven gewoon open.

mkm hoornMEDEMBLIK – Dat het moeilijke tijden zijn voor de detailhandel was bekend, maar als je dan ook nog luxe goederen als sieraden verkoopt, dan wordt je dubbel getroffen. Dit ondervond ook Jan Peter Koster van mKm Design BV uit Medemblik. Dit bedrijf is dinsdag door de rechtbank failliet verklaard. “De winkels blijven open,” aldus de eigenaar.

mKm Design heeft een webshop en 11 fysieke winkels verspreid over Nederland. Met vestigingen in Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen in de directe omgeving. Wat de gevolgen zijn voor de winkels op lange termijn is niet duidelijk. “Dat is nu aan de curator, Mr. Claus. Maar hij weet dat de winkels netjes zijn en ziet ook voldoende orders binnen komen, dus die blijven voorlopig gewoon open.” Bij de vestiging in Hoorn (zie foto) was woensdagmiddag niks te zien van een ophanden zijnde faillissement,schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website. 

Afgelopen dinsdag werd Mkm Design na een bestaan van 40 jaar failliet verklaard. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.