10.3 C
Medemblik
26 mei 2020 08:56
Medemblik Actueel.

Burgernet App vergroot veiligheid

Medemblik – Met de Burgernet App kunt u een nog grotere bijdrage leveren aan de veiligheid in de buurt waarin u op dat moment bent.

Welke Burgernetacties met de App?

Burgernet AppDe Burgernet App (Android & iPhone) is gelanceerd als mooie aanvulling op uw deelnemerschap op uw woon- en/of werkadres. De app maakt gebruik van de GPS-locatie van uw telefoon om u Burgernetacties te sturen die betrekking hebben op uw directe omgeving. In de iOS Burgernet App kunnen voorkeursgebieden ingevoerd worden om Burgernetacties uit deze specifieke gebieden als bericht te ontvangen. 

Verschil Burgernetters en gebruikers van de App?

Burgernetdeelnemers staan in het systeem van Burgernet en krijgen aanvullende informatie over acties, nieuwsbrieven en preventieve berichten via de mail. Burgernetdeelnemers kunnen met de informatie naar aanleiding van een Burgernetactie direct en kosteloos bellen met de centralist van de meldkamer die de Burgernetactie heeft opgezet. Gebruikers van de app kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of bij spoed met het gratis alarmnummer 112.

Reageren via facebook