17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 16:49
Medemblik Actueel.

Zussen kraaijvanger starten nieuw horecaconcept op oude plek The Black

P1000827_2Medemblik – Sinds de sluiting van The Black afgelopen september 2013 werd wel duidelijk wat voor functie The Black vervulde in Medemblik. Het jongere uitgaanspubliek was ineens hun geliefde lokatie kwijt.  

Tientallen jaren was The Black,  of zo als het daarvoor heette ‘The Black & White’ een niet weg te denken horecagelenheid in Medemblik.  Honderden artiesten traden op in The Black maar ook waren er tv-opnames van het TMF-programma ‘Welcome to The Pleasure zone’ gepresenteerd door Anita Doth van 2-unlimited. 

De zussen Ramona en Claudia Kraaijvanger hebben besloten om The Black weer nieuw leven in te gaan blazen met een geheel nieuw concept. Ramona vertelt aan onze verslaggever dat zij gaan inspringen op een breed publiek van alle leeftijden en hopen zo in te springen op de vraag naar een eigentijds horecabedrijf met een goede combinatie van lekker eten en een gezellige bar in een ongedwongen sfeer. 

Ramona Kraaijvanger hoopt nog deze zomer de deuren te kunnen openen van het nieuwe horecagelegenheid.  

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?