Medemblik Actueel.

Bedrijven Rechtbank

Transportbedrijf Pot BV failliet

Medemblik – De rechtbank in Alkmaar heeft Transportbedrijf Pot BV in Medemblik failliet verklaard. Het bedrijf was in maart nog slachtoffer van een brand die voor de nodige schade zorgde. Als curator is aangesteld mr. A. de Groot uit Alkmaar.  

De curator kon nog geen verdere mededelingen doen over een mogelijke voortzetting van het bedrijf. Ook is nog onduidelijk hoeveel mensen hun baan verliezen door dit faillissement.  

Westfriesland in Bedrijf meld dat de directie van Transportbedrijf Pot BV het faillissement moeten aanvragen. Die vrijdag zijn ook het personeel en de klanten ingelicht. Het transportbedrijf bestond 104 jaar. Als reden voor het faillissement worden de teruglopende activiteiten in de transportwereld genoemd.

faillissement_pot-750x565

 

Reageren via facebook