Medemblik Actueel.

Politie vind dode in woning Andijk. Man is 2x eerder overvallen

foto andijkernieuws
foto andijkernieuws

Andijk – Afgelopen dinsdagmiddag is in een woning aan de Gerrit de Vriesweg in Andijk een dode man aangetroffen.  De aanwezige forensische recherche heeft onderzoek ingesteld naar de mogelijke doodsoorzaak van de man. 

Het slachtoffer zou de bewoner van huis zijn en als transseksueel door het leven gaan. Onze verslaggever ter plaatse meld dat de man mogelijk onder verdachte omstandigheden is overleden.  De politie doet geen verdere meldingen over de mogelijke oorzaak. 

Update: Andijkernieuws meldt op de website dat de man in het verleden al 2x eerder is overvallen. 

Het gaat om Michelle Koek schrijft RTVNH op haar website, die begin april nog een kringloopwinkel opende in Wervershoof. ‘Vanaf 1 april gaan we open en dan kan iedereen rondsnuffelen in de hoop iets voor zijn of haar gading te vinden”, zei Koek destijds tegen nieuwssite Binding

Reageren via facebook