11.9 C
Medemblik
27 mei 2020 07:49
Medemblik Actueel.

Medemblikker zangvereniging Medemalaca Vocali gaat een nieuwe uitdaging aan!

medemalaca mooie fotoMedemblik – Er zijn nog kaarten verkrijgbaar op zaterdag 3 mei 2014 (20.15 uur) en zondagmiddag 4 mei 2014 (14.30 uur ) Zangvereniging Medemalaca Vocali geeft weer een fantastisch jaarconcert in de Bonifaciuskerk – Kerkplein – Medemblik. Dit jaar zal het complete Psalm 42 van Mendelssohn ten gehore worden gebracht.

Wat er als nieuwe uitdaging op het programma staat, is het prachtige werk van Karl Jenkins : The Peacemakers. Een ode aan de wereldverbeteraars zoals o.a. Ghandi, Martin Luther King, Nelson Mandela, Anne Frank en Moeder Teresa.

Op zijn geheel eigen wijze geeft Karl Jenkins vorm aan de liefde, volharding en wijsheid van deze legendarische personen. Dit alles wederom onder de bezielende leiding van dirigent Jan Laan. Laat u verrassen!

Kaarten a € 20,00 verkrijgbaar bij Praktisch Projectmeubel T.0227-540015 of info@praktischprojectmeubel.nl en bij de Marskramer, Bagijnhof 6, Medemblik.

Reageren via facebook